Page content

article content

Geslaagd Kersenfeest in Gendt

Het jaarlijkse Kersenfeest in Gendt is weer in volle gang. Vandaag de laatste dag van drie dagen feest.

Redactie Ik hou van Lingewaard - MH 2018-06-24 - Foto: The Lousy Photography

Bataven

Dit jaar wordt het Kersenfeest georganiseerd door De Bataven. Ze hebben zich deze keer ten doel gesteld om met dit Kersenfeest 2018 een betere verbinding te krijgen tussen de oudere en de jongere generatie. De Bataven, goed voor zo’n 1000 leden, denken dat ze dat, als anker in de samenleving van Gendt en omstreken, zeker moeten kunnen.

Kersenkoningin

Op vrijdag was de opening van het Kersenfeest. Er waren veel toeschouwers gekomen om te zien wie er gekozen werden als Kersenkoningin en hofdames. De eer was voor Loes Aarntzen om Kersenkoningin 2018 te worden, met naast haar Silke Rutten en Anne Leensen als hofdames. De drager van de Zilveren Kers is Albi Basten geworden.

Kindertheater

In de feesttent was op zaterdag volop de gelegenheid voor de allerkleinsten om naar het Kindertheater te gaan. Met vrolijke muziek en aanstekelijk vermaak wist hij de kinderen die er waren bijzonder te amuseren. Het was jammer dat het niet zo druk was, maar misschien kwam dat omdat niet iedereen op de hoogte was van dit vrolijke gebeuren?

Markt

In het centrum van Gendt staan de vele marktkraampjes van de braderie en kan ook de inwendige mens zijn hart ophalen. En ja, er zijn op meerdere plaatsen kersen te koop! De kleine kermis zorgt voor vrolijke kermisgeluiden en menig kind trekt z’n ouders mee naar de draaimolen van Dombo of de spannende rupsbaan. Bij de verschillende horecabedrijven klinkt ook muziek en worden specialiteiten aangeboden.

Triatlon

Op zondag wordt de 30e recreatieve 1/4e Triatlon gehouden. Hier doen veel deelnemers aan mee uit de gehele regio. De organisator is Stichting Duursport Gendt. De start zal om 13.00 uur op Sportpark Walburgen plaatsvinden

Ik hou van Lingewaard Gendt Kersenfeest Ik hou van Lingewaard Gendt Kersenfeest Ik hou van Lingewaard Gendt KersenfeestIk hou van Lingewaard Gendt Kersenfeest Ik hou van Lingewaard Gendt Kersenfeest Ik hou van Lingewaard Gendt KersenfeestIk hou van Lingewaard Gendt Kersenfeest Ik hou van Lingewaard Gendt Kersenfeest Ik hou van Lingewaard Gendt KersenfeestIk hou van Lingewaard Gendt KersenfeestIk hou van Lingewaard Gendt Kersenfeest Ik hou van Lingewaard Gendt Kersenfeest

MEER NIEUWS? KLIK HIER!

Comment Section

0 reacties op “Geslaagd Kersenfeest in Gendt

Plaats een reactie


*