Page content

article content

Geslaagde expositie KWA op Landgoed Poelwijk

Kunstenaars van de KWA exposeren in de prachtige omgeving van Landgoed Poelwijk in Gendt.

Redactie Ik hou van Lingewaard - MH 2018-06-23 - Foto's: The Lousy Photography

Op 16, 17 en 23 juni heeft de Werkplaats voor Kunstzinnige Ontwikkeling, de KWA uit Arnhem, de gemeente Lingewaard weten te vinden om een expositie te houden. Op het prachtige terrein van Landgoed Poelwijk in Gendt stonden meer dan 100 kunstobjecten in de vorm van beelden, schilderijen en installaties, alles gemaakt door leden van de KWA. Het was fantastisch om rond te dwalen over het prachtige Landgoed met de werkelijk schitterende tuinen en tevens te genieten van zeer bijzondere kunstwerken.

De expositie was van hoog niveau en zeer variabel, zo waren er onder andere beelden van speksteen, hout, uit metaal gesneden objecten, als ook schilderwerken op allerhande materiaal als hout en canvas. De uitgangspunten van de verschillende kunstwerken lagen ver uit elkaar, zo waren er abstracte werken, maar ook figuratieve werken. En er waren stukken met als uitgangspunt kleur, concept of beschouwersparticipatie. Voor iedereen was er wat te zien en te genieten.

Het Landgoed Poelwijk was op 23 juni tevens onderdeel van de Groei en Bloei open tuinendag. Op deze dag stellen tuineigenaren hun tuinen open voor bezoekers. Het 600 jaar oude Landgoed Poelwijk heeft o.a. veel bijzondere fruitbomen, heggen en heesters, prachtige bomen en een rijkelijk gevulde moestuin. Normaal zijn de tuinen alleen op afspraak te bezichtigen.

Ik hou van Lingewaard KWA Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk 1 Ik hou van Lingewaard KWA op Landgoed Poelwijk

MEER NIEUWS? KLIK HIER!

Comment Section

0 reacties op “Geslaagde expositie KWA op Landgoed Poelwijk

Plaats een reactie


*