Page content

article content

Nijmeegse vierdaagse in Lingewaard

Dinsdag 17 juli komt de Nijmeegse vierdaagse weer door de Gemeente Lingewaard. Ook dit jaar is de route wederom omgedraaid en komen de wandelaars later door Lingewaard dan voorheen. Het thema van de doorkomst door Lingewaard is, net als vorig jaar ” après-ski”.
Redactie Ik hou van Lingewaard - MH 2018-06-20 - Foto: The Lousy Photography

Vorig jaar is de route voor het eerst andersom gelopen. Hierdoor kwamen de wandelaars niet meer ’s morgens vroeg door Lingewaard, maar pas later op de dag. De beslissing hiervoor was genomen uit het oogpunt van veiligheid en is goed bevallen, waardoor deze ook dit jaar gehandhaafd wordt. Ook de beslissing om niet alleen de 50 km wandelaars, maar ook de 30km wandelaars een blik op de Gemeente Lingewaard te gunnen is dit jaar gebleven.

Er is vanuit de Gemeente veel aandacht voor randzaken. Er is samenwerking gezocht met veel horecaondernemers in Huissen en Bemmel, orkesten, DJ’s, bands om er een mooi feest van te maken. En natuurlijk gaan de duizenden toeschouwers en inwoners van Lingewaard ervoor gaan zorgen dat de wandelaars door Lingewaard een prachtige tocht gaan krijgen! Het thema “après-ski” is terug te zien in skihutten, gezelligheid en “Wein und Bier”, wat allemaal past bij een gezellig après-skifeestje.

 

MEER NIEUWS? KLIK HIER!

Comment Section

0 reacties op “Nijmeegse vierdaagse in Lingewaard

Plaats een reactie


*