Page content

article content

Pluktuin Pluk 1 juli weer open

Op zaterdag 30 juni a.s. gaat de Pluktuin Pluk uit Haalderen weer open.

Redactie Ik hou van Lingewaard - MH 2018-06-27 - Foto: Pixabay

In Haalderen staat een bijzondere tuin, uniek in de Gemeente Lingewaard, Pluktuin Pluk. Hier kunt u op verschillende dagen van de weekbloemen komen plukken. Er is een voorjaarspluktuin van half april tot eind mei, soms in juni. Dat is afhankelijk van het weer. Dit jaar waren in juni alle bloemen al weg en moest er gewacht worden op de zomerpluktuin. Deze is van juli tot eind september. Vervolgens is er op afspraak in oktober ook nog wat te plukken, maar daarna is er winterslaap in Pluktuin Pluk.

Eigenaresse van de tuin is Marion van Hesteren, zij heeft al van jongs af aan een passie voor bloemen en kruiden. Zij gebruikt deze in allerlei toepassingen, niet alleen om te plukken, maar ook voor haar gezondheid. Educatie aan basisschoolleerlingen is ook een passie van haar. Maar ook volwassenworkshops en kinderfeestje behoren tot de mogelijkheden.

In de pluktuin zijn éénjarige bloemen te vinden in alle kleuren van de regenboog. Of u nu volwassen bent of dat u met uw kinderen komt, u kunt zelf, tegen een hele schappelijke prijs, een prachtige bos bloemen plukken.

Ik hou van Lingewaard Pluktuin Pluk

Ik hou van Lingewaard Pluktuin Pluk

Ik hou van Lingewaard Pluktuin Pluk

Ik hou van Lingewaard Pluktuin Pluk

MEER NIEUWS? KLIK HIER!

Comment Section

0 reacties op “Pluktuin Pluk 1 juli weer open

Plaats een reactie


*