Page content

article content

Stadsquiz Huissen

Doe mee aan de Stadsquiz Huissen 2018! De Stadsquiz Huissen 2018 vindt plaats op vrijdagavond 26 oktober. Eén week later, op 2 november, vindt de feestelijke uitslagenavond in De Buitenpoort plaats. Teams, tot ongeveer 15 personen, kunnen zich vanaf nu inschrijven op de website www.stadsquizhuissen.nl.

Redactie Ik hou van Lingewaard – MH 2018-07-10 – Foto: Rotary Club Arnhem-Huissen

Editie 2018

Na de succesvolle edities in 2014, 2015 en 2016 zal de Stadsquiz Huissen dit jaar weer plaatsvinden. Rotary Club Arnhem-Huissen heeft een jaar de tijd genomen om na te denken over de toekomst van de Stadsquiz Huissen. De belangrijkste conclusie is, dat de stadsquiz een eigen plaats heeft veroverd binnen het scala aan Huissense hoogtijdagen en dat het van meerwaarde voor de Huissense gemeenschap is om de quiz te continueren. Het Huissens Dictee is in de stadsquiz opgenomen.

Na drie edities is er een vaste kern van enthousiaste teams ontstaan die aan de Stadsquiz meedoet. Dit is dé reden om met vol enthousiasme door te gaan met het organiseren van de Stadsquiz.

Organisatie

Het jaarlijks organiseren van de quiz, zowel voor deelnemers als voor organisatoren, vraagt veel inspanning. Daarom is besloten om er een tweejaarlijks evenement van te maken en de organisatie te versterken, ook om de quiz hechter te verankeren in de Huissense gemeenschap. Rotary Club Arnhem-Huissen gaat hiertoe samenwerken met een afvaardiging van Scouting Dannenburcht. Deze afvaardiging van Scouting Dannenburcht maakt vanaf de 2018-editie deel uit van het kernteam dat de Stadsquiz voorbereidt.

Inschrijven

Rotary Club Arnhem-Huissen en Scouting Dannenburcht verwachten dat veel teams zich zullen inschrijven om de titel “wie worden de slimsten van Huissen in 2018” te veroveren. Een team kan uit ongeveer 15 personen bestaan. Het is aan te bevelen om verschillende disciplines in het team op te nemen om de vragen over Huissen, algemene kennis vragen, de puzzels en de breinbrekers te kunnen oplossen. Meer informatie en inschrijfformulier voor teams is te vinden op de website www.stadsquizhuissen.nl. De link naar facebook is https://www.facebook.com/stadsquizhuissen.

Rotary Club Arnhem-Huissen is opgericht op 11 juni 1982 en heeft momenteel 30 leden. Rotary Club Arnhem Huissen is een lokale serviceclub, die deel uitmaakt van een internationale organisatie met actieve, integere en inspirerende leden, uit verschillende beroepen, die elk een leidende rol op hun vakgebied vervullen en die zich in vriendschap met elkaar en samen met andere organisaties via lokale en internationale projecten inzetten voor een betere samenleving.

Scouting Dannenburcht is een actieve jeugd- en jongerenvereniging in Huissen. Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De Dannenburcht is de naam het gebouw en tevens de naam van de vereniging. Het verwijst naar een oude toren die vroeger in de buurt van het verenigingsgebouw heeft gestaan. Het is lange tijd de boerderij van het Dominicanenklooster geweest. Sinds 1965 is de vereniging er gevestigd.

 

MEER NIEUWS? KLIK HIER!

Comment Section

0 reacties op “Stadsquiz Huissen

Plaats een reactie


*